Utstillinger på Holly Aika

 

I

 

 

Svenske Bullmastiff Klubb sin 40 års feiring

Bedre en i fjor for Aika

Været var fint og det var mange folk som kom å så på. Myggen var også kommet til Heerfallet men det tok vi med fatning.

Kritikk i Fra dommer

Rød Tispe corr muskler,Gode proposjoner, Mørke øyner,Underbitt av godt bitt,Bra ben stamme, Fine føtter, Hunden er IKKE glad og trenger å sosialiseres mere i ring trening.

 

 

Norsk Dobbermann Klubb 28.12.2013

Ikke bra i dag heller. Aika er for red når dommeren kommer. Det var trangt rundt ringen men ok vi flyttet på folket heheh.

Kritikk i fra Dommer

Liten feminin tispe av sitt slag Tilfredsstillende hode,utm hode,prop tilstr vinkler. Gode labber, skulle værtnoe mere av hele hunden og tilstr bevegelse. Sist men ikke minst hun er altfor usikker men dette vik gå over i fra seg selv

 

 

 

NKK Dogs4 All i Lillestrøm

16.11.2013

Ikke så bra dag i dag, men Aika gjorde sitt beste. Det var god plass rundt ringen og det var mye folk og hunder her i dag. Aika kommer seg rundt ringen men er ikke så veldig glad inne i ringen, dette vil jeg tru komme stærekere tilbake vil jeg tru.

Kritikk i fra Dommer

Ung tispe med gode vinkler. Stirrene blikk noe smal snute, litt svai i rygg, lite hode for alder å være.

 

 

 

Norsk Dobermann Klubb

12.10.2013

Dårlig dag i Letohalen i dag, dommere var ikke snill med hundene og han likte IKKE store hunde. God plass var det i alafall, men vi hadde det ok Aika kommer seg i ringer trenger noe mere selvtilitt.

Kritikk i fra Dommer

Kunne ha vært noe bedre utvendig i forhold til alder, kunne ha litt kraftigerere snute ellers ganske bra hode. Litt tyn hals, kunne ha væert noe strammere i rygg. Bra brystdybde, men må utvikleses mere i fronten.Bra vinklet frampart,litt steil? bak noe korte steg og hunden trenger mere selvtilit. DUSTE DOMMER

 

 

 

Norsk Leonberger Klubb

08.09.2013 fin dag i Drammen i dag. Underlaget var ikke godt, mye heste drit som lå i ringen og hår dotter i fra andre hunder. Men det gikk veldig bra for det.

Krittik i fra Dommer

Henne er ikke glad. Men har et meget fin feminint hode elskverdige ben stamme, exelente poter, ører exelente god top line. Men trenger noe mere sosialisering i ringen og folk flest.

 

 

 

Norsk Bullmastiff Spesialen 2013

Godt og solrikt vær i helgen og det kun på Lørdagen. Mye folk og hunder med god stemning rundt og i ringen.

Kritikk i fra Dommer:

Fem tispe av meget god type og helhet gode prop, velmarkerte hake som ønskes en anelse bredere velplaserte øyne god maske tilstreklig dybde og bredde vid hode velpaserte ører passende hals sterk rygg mg god brystdybde brede for alderen velutviklet frampart god lårbredde beveger seg godt trivlig temp god pels og farge.

 

EXE-CK.BIM NORSK BULLMASTIFF JUNIOR VINNER TISPE 2013

 

 

 

INT Utstilling i Sverige 28.07.2013

Herlig dag i Sverige i helgen. Mye folk og fint vær, mange hunder var det også som var påmeldte.

Kriterier i fra dommer:

Utm i type, femin type,utmerket nakke,hals,kraftfull kropp,gode underben og vinkler,Beveger seg utmerket.Ører ansikt utmerket, men savner litt drive. Trevligt Temp. Men litt blyg i ringen.

EXE-CK-CERT-BIM

 

 

 

INT Utstilling i regi NKK Drammen 01.06.2013

Fin dag i dag mye folk og trangt om plassen, Regnet var vi heldige med det kunne ha vært værre.

Kriterier i fra Dommer:

Feminin hund som ser ut som en valp enda, Ørene flakset med fin kropp av en hund dette er en god kandidat for videre og komme høyt opp.

så her ble det 

KVAL VG, KONK4

 

 

 

 

Svenske Bullmasrtiff Spesialen 03.05.2013

Herlig dag i sverige i denne helgen, mye folk og hunder var det også, men det blåste en del. Men vi hadde det gøy.

Kriterier i fra Dommer:

Veldig vakker liten tispe,God ben bygning,God balanse,vakre mørke øyne,Fine vinkler,God Topline,Vakkert ansikt,Fin pels,Riktig vinkler på ørene,poter, Fin nakke muskuløs,Bra bitt. Men den trenger noe mere ring trening en fin god hund som det kan forventes mye av.

Så her ble det 

KONK VG

 

 

 

 

Norsk Dobermann Klubb 28.04.2013

Fin dag for Aika i dag, det var noe kaldt men det gikk fint. Det var god plass rundt ringen i dag og ikke så mye stress, vel noe stress var det heheh.

 

Kriterier i fra dommer:

Trenger litt mere ringtrening for ring utstilling.God balanse bra hode fine mørke øyner, kunne ha litt mere rear angel. God lengde av nakke, fredlig og rolig hund.

 

Så her fikk Aika KVAL VERY GOD OG KONK 2

 

 

 

Fin dag i Letohalen i dag 20.10.2012. Vi var der kl 0900 og trude vi skulle inn først, Aika hadde sin første offisielle utstilling i dag, men det ble forsinket med en time. Aika er jo så rolig og fin i og rundt ringen vi er i. Det var ikke mange folk da vi kom, men det ble det etter vert.

Kriterier i fra Dommer:

God størelse,God ben struktur, litte granne høy bak men det vil rette seg ut, Bra muskel byggnning, Godt lynne og aura. Sterk muskel masse. correkte ører og farve. men har noe underbitt.

Så her ble det ikke mye og hente.Men det var en god kritikk jeg fikk da, så jeg er fornøyd med det heheh.

 

 

 

Norsk Dobberman klubb i Letohallen i dag 29.12.2012.

Mye folk og hunder i dag, det var god om plassen vi sto på. 13 Buller og 4 valper var med i deg. Folket og hundene koste seg på utstilling i dag. herlig atmosfære også. Tempraturen lot også komme til oss gode.

 

Kriterier i fra Dommer:

Meget fin Bullmastiff tispe av slag, god ben byggning, cor ben struktur.Glad, korekt hode og ører,bevger seg fantastisk, mørke øyner og ører.rygg perfekt bevegelse meget bra, velutvikklet hund for så liten alder

 

BIM BIM BIM BIM BIM BIM BIM 

 

 

 

Sandefjord Hunde Klubb 19.01.2013

Mye folk i dag trangt om plassen men det gikk bra for det.Vi brukte ca 2 timer til Sandefjord og fant frem med en gang.

 

Kriterier i fra Dommer:

Lovende valp. Meget fint hode og maske.Mørke fine øyner,Gode ører/Farve. Meget god toppline, bra avspark i fra bak ben, meget fine vinkler. Men valpen er under utvikling.

BIR BIR BIR BIR BIR BIR BIR 

 

 

 

 

Hellerudsletta i dag den 10.02.2013. Godt med folk i dag. Vi kom kl 0900 og var ikke i ringen før nermere kl 12, det var god plass i og rundt ringen, mye folk var det også men det ble litt slitsomt å stå så lenge heheh

 

Kriterier i fra Dommer:

8 Mnd tispe fine proposjoner, kroppen, feminint hode og utstråling. Tilstreklig frempart. Utmerket benstilling God Substans kropp.Utmerket Benvinkling, hunden beveger seg noe løs men stor entusiasme.

Så her ble det BIM BIM BIM BIM BIM BIM 

 

© 2023 by The Petting Zoo. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now