Bullevikingdogs Litter A

I morgen skal jeg prøve og oppdatere min hjemme side www.bullevikingdogs.com Den har ikke vert i bruk på en stund grunnet at det er lettere på fac heheh. Her i valpekassa går det så det suser. Aros Arco og Amber krangler og tuller med hverandre. Dette er så moro å se utviklingen i fa de blir født til nå. Alt i fra nysing til å gå på do heheheh. Sist nevnte er jo en saga for seg selv.En av gutta er mere kontaktsøkende. Amber boffer i løse lufte så Mamma Cora skvetter noen ganger heheh.Nå er det og klo klipp hvor søndag detter går smuuuurt. Aika så den ene valpen i dag og jeg har aldri sett øynene til Aika så store før heheh. Vel hu så valpen på avstand, halen til Aika gikk i 100. Ark er så rolig så rolig det er Aika og er så herlig å ha rolige hunder som ikke ligger å syyyter. Det er fint med en Bullmastiff de bare tilpasser seg de de får og er ikke så kravstore. Vel Ark og Aika har fått senga mi da heheh. Så er det så gøy å få melde i fra inn og utland der de skriver så fine ord om oss og at vi er gode oppdrettere.Dette er noe vi etter pris på da vi syns dette er gøy og skal prøve og få en så god linje som mulig.Kommer til å skrive mere som tiden går, Ja jeg her jo tid til dette når valpene sover etter en god varm pupp😍😍.


Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Petting Zoo. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now